Zo eenvoudig is het: het verlangen tot handelen maakt het verschil. De eerste stap zetten in de richting waarin we willen gaan en dan grondig plannen. Deze route zal ons leiden naar een succesvoller en zinvoller leven.
•    Twijfel je soms of je wel op het juiste spoor zit met je cliënt?
•    Voel je soms aarzeling bij cliënten die met bepaalde thema’s bij jou komen?
•    Weet je soms niet meer hoe het verder moet met een cliënt?
•    Verlang je om je successen te delen?
•    Wil je graag groeien in je vak en een beter coach of hulpverlener worden?
Supervisie is de veilige ruimte waarbinnen je kan reflecteren over je praktijk, of dat nu als coach, HR managers of hulpverlener is.
Dat kan zowel gaan om individuele supervisie als groepssupervisie.
Er bestaat voor bewust geworden mensen geen enkele, geen enkele andere plicht dan die ene: zichzelf te zoeken, innerlijk sterk te worden, de eigen weg vooruit tastend te zoeken, ongeacht waarheen die leidt.
In supervisie werk ik op twee niveaus: het inhoudelijke en het relationele. Het inhoudelijk is het thema dat de cliënt inbrengt bv. een situatie met een coachee waarin de coach verschillende pistes aangereikt heeft en het proces toch niet verder gaat. Het relationele is stilstaan bij wat er gebeurt in de relatie tussen de supervisor en de cliënt. In welke mate is dit een weerspiegeling van wat er in andere relaties gebeurt. De supervisie biedt het veilige kader om te experimenteren om dingen anders te zeggen en doen met het oog op het gewenste resultaat.